Stroopwafels (Typisch Hollands)

Stroopwafels (eigenlijk: siroopwafel) is een in Nederland veelgegeten wafel. Deze Typisch Hollandse koek bestaat uit twee ronde deegwafelhelften, waartussen zoete stroop is aangebracht. Na het bakken wordt een deegwafel in de langsrichting doormidden gesneden. Eén helft wordt met de stroop ingesmeerd, waarna de andere helft erop wordt gelegd. Het Typisch Hollands recept  van de stroopwafels - beschrijft een siroopwafel die bestaat uit twee krokante wafels die door middel van siroop op elkaar worden gekleefd. Oorspronkelijk hadden stroopwafels een diameter van ongeveer 10 centimeter, maar inmiddels zijn ze verkrijgbaar met diameters van 5 tot 25 centimeter By Typisch Hollands bieden wij stroopwafels in vele varieteiten  en veelal verpak ik Typisch Hollandse verpakking. Typisch Hollands levert binnen 24 uur.(Nederland)
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »